Omleta la cuptor

de rodicamaria in Aperitive / Garnituri, 15 Ian 2012 | 5284 vizualizari

 

Pt.pachetel la servici.

 

INGREDIENTE

  • carnat afumat(preparat la pomana porcului)taiat feliute
  • cateva ciuperci(din conserva)taiate marunt
  • 3 oua
  • 1 lingura smantana pt.frisca(neindulcita)
  • ulei pt.uns tava
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta la cuptor:

Ouale se bat putin cu furculita,se adauga carnatul,ciupercile si smantana si se amesteca bine.Se rastoarna compozitia in tava (20x30)unsa cu ulei si se da la cuptor la foc mic 20-25 min sau pana este facuta(dupa gust,mie imi place bine facuta!)

Se portioneaza in functie de marimea feliilor de paine pt.sandwich.

La sandwich am sa pun, peste omleta, ketchup si salata de varza.

TIPS-URI

1

cine vrea poate pune si cascaval ras,masline taiate feliute,etc.In functie de imaginatie

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]