Omleta la cuptor

de Criss in Aperitive / Garnituri, 3 Mai 2012 | 5046 vizualizari

 

Ideala pentru micul dejun sau de ce nu, pentru cina, gustoasa si mai sanatoasa decat cea prajita in tigaie.

 

INGREDIENTE

  • - 6 oua
  • -3 fire ceapa verde
  • -1 rosie
  • -1 felie bacon
  • -50 g cas/cascaval
  • -100 g feta
  • -putin ulei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta la cuptor:

Intr-o tigaie de teflon punem un strop de ulei. Taiem ceapa si baconul cubulete si le calin in ulei. Punem apoi ceapa si baconul intr-o tigaie termorezistenta unsa cu unt sau ulei, adaugam ouale batute cu sare si piper, cubuletele de feta, feliile de rosie si deasupra cascavalul ras. Eu am pus cas de capra. 

Coacem in cuptor timp de 20 de minute, apoi servim cu rosii, castraveti sau ketchup.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:05

Pancakes cu Oreo - Delicioase și ușor de făcut

pe 09.09 la 10:55

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta la cuptor