Omleta la cuptor cu cartofi

de Angelina_Elena in Aperitive / Garnituri, 7 Iun 2013 | 4739 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 100 g cascaval Delaco Sofia
  • 3 cartofi medii
  • 2 linguri crema de branza cu smantana Delaco
  • 1 lingura smantana
  • unt pentru uns vasul
  • ulei
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta la cuptor cu cartofi:

Cutaram si spalam cartofii, apoi ii taiem cubulete.

Punem o tigaie de ceramica la incins cu putin ulei in ea, si rumenim cartofii pe ambele parti.

La final presaram putina sare, apoi ii scoatem pe un servetel de hartie pentru a absorbi excesul de ulei.

Intr-un bol punem ouale, crema de branza, smantana, cascavalul dar pe razatoarea cu ochiuri mici, sare si piper dupa gust si omogenizam.

Adaugam cartofii peste amestecul de oua, omogenizam usor apoi punem compozitia intr-un vas uns cu unt.

Dam vasul la cuptorul preincalzit la foc mediu, pana cand omleta se rumeneste usor.

Se serveste calda, cu smantana si/sau salata!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta la cuptor cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec Pina Colada

de RODIMUR 8

ieri la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana

de Caty 3

ieri la 22:18

Ruladă cu brânză și mărar - Aperitivul gustos și rapid

ieri la 09:29

Cartofi lionezi

de Caty 3

pe 20.08 la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

pe 20.08 la 10:43

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gauffre cu cascaval