Omleta light din albusuri si spanac

de nadea68 in Aperitive / Garnituri, 15 Oct 2013 | 4821 vizualizari

 

De obicei cand ne raman albusuri de la vreo reteta facem dulciuri..eu va propun o omleta simpla si sanatoasa,tocmai buna pentru un pic de dieta... :)

 

INGREDIENTE

  •  4 aalbusuri
  • 50 ml lapte
  • 200 g spanac
  • 50 g parmezan
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta light din albusuri si spanac:

Mai intai ne ocupam de spanac.Eu am folosit spanac surgelat.Se pune la fiert apa cu sare.Cand da in clocot punem spanacul  surgelat.Il fierbem 6-8 minute.

Scurgem apa si lasam sa se raceasca.

Albusurile le batem un pic,adaugam laptele si parmezan.Amestecam bine.

Intr-o tigaie eu am folosit una de diametrul 22,punem un strop de ulei.Varsam albusurile.Coacem omleta pe ambele parti.

Dam focul mai incet,adaugam spanacul.Il intindem pe toata suprafata.Impaturim in doua omleta si o lasam pe foc inca 2-3 minute pe ambele parti.

Servim omleta calda.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta light din albusuri si spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

nadea68 1

16.10.2013, 17:55

lia

mihaelar63 1

17.10.2013, 01:53

Am vazut doar titlulsi mi-am zis ,, Daa , o doamna cocheta , tine dieta !!! "
... Si Cleme nu stie ce vrea, muschiul e tot verde , precis gaseste in desele ei plimbarici

nadea68 1

17.10.2013, 18:03

mihaelar63,dieta asa din cand in cand

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâinici fără frământare - Super simple și gustoase

ieri la 11:02

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

pe 04.11 la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]