Omleta multicolora

de Ina in Aperitive / Garnituri, 15 Ian 2011 | 4126 vizualizari

 

Ca tot e moda omletelor, pe bucataras.ro :))

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe
  • 100 g kaizer afumat
  • o jumatate de ardei gras
  • 2 rosii 
  • 4 oua
  • sare/delikat
  • piper
  • patrunjel/marar
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta multicolora:

   Ceapa si ardeiul se taie solzisori, apoi se calesc la foc mic, pana devin aurii. Se adauga kaizerul feliat si rosiile taiate cubulete.

   Ouale se bat spuma cu putina sare/delikat  si piper, apoi se amesteca cu patrunjel sau marar tocat si se toarna peste amestecul de legume si kaizer calite . Se intoarce omleta cu grija, pentru a se rumeni pe ambele parti.

   Servim cu muraturi ( eu am servit cu gogosar si conopida in otet) 

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta multicolora" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Budinca din creier