Orez cu ghimbir, carne de porc si marar

de Rahela Velicu in Porc, 8 Noi 2016 | 3920 vizualizari

 

O mancare foarte gustoasa, care se face foarte repede si foarte simplu.

 

INGREDIENTE

  • 400 g carne de porc
  • 1 ceapa
  • 1 ardei rosu
  • 1 morcov
  • 200 g orez
  • 50 ml ulei
  • 1 lingurita ghimbir
  • ardei boia dulce
  • piper
  • sare
  • marar
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu ghimbir, carne de porc si marar:

Mai intai curatam ceapa, o taiem cubulete si o punem la calit in ulei incins. Adaugam si carnea taiata cubulete. Ardeiul il taiem si pe el cubulete, morcovul il dam pe razatoarea mare si le adaugam peste carne si ceapa si calit si lasam pentru aprox. 10 minute pe foc.

Adaugam apoi 600 ml apa, orezul, sare, piper, ardeiul boia si ghimbirul si lasam la fiert pana cand orezul este fiert. Daca mai este nevoie, mai puteti adauga apa.

La final adaugam mararul tocat marunt.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Puteti adauga si alte legume.

2

Carnea se poate praji separat si sa o adaugati la final in orez.

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu ghimbir, carne de porc si marar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc cu rosii cherry la cuptor