Orez cu pui si praz-rapid

de rivka in Pui, 12 Ian 2011 | 6829 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Orez basmati
  • apa
  • 2 bucati file de pui
  • 1 fir mare praz
  • 2 oua
  • piper
  •  condimente pt pui dupa gust
  • 1 lingura sos de soia
  •  ulei masline sos de chilli pt servit sau alte sosuri dupa preferinta
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu pui si praz-rapid:

Se pregateste orezul dupa instructiunile de pe ambalaj.Se scurge de apa si se lasa acoperit cca 10 minute.

Puiul se toaca cubulete si se condimenteaza dupa preferinta. Se prajeste in tigaie in ulei de masline , in ultimele minute se adauga si sosul de soia, prazul si se lasa pe foc amestecandu-se pana se inmoaie si prazul. Apoi se adauga 2 oua  si se amesteca repede pana se leaga ouale.

Se serveste cate o portie de orez cu pui cu praz si ou deasupra si sos de chilli dulce. Super rapid , cantitatile sunt pt 2 persoane.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu pui si praz-rapid" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (41)

nadina73 1

24.04.2011, 21:38

La multi ani! mie dor de tine iti doresc din tot sufletu ,multe bucurii,intelegere,liniste sufleteasca,sa ti se implineasca toate dorintele si multiiiiiiiii,multiiiiiiiiiiiii copiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.Te pup

ela 1

24.04.2011, 21:41

la multi ani!!!!!!!!!!!1 unde esti fata draga ca imi este dor de tine

Bucataras Medi 1

26.05.2011, 16:16

Ufffffffffffffffff............mai primesti urari dupa o luna de zile?................La multi ani sanatosi si frumosi,draga Rivka!................

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de pui