Orez cu suc de rosii si cascaval

de Lau in Mancaruri cu carne, 13 Sep 2012 | 3460 vizualizari

 

sursa medi

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui dezosate
  • 1 ardei kapia
  • 1 ardei verde
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 cana de orez
  • 100 g unt
  • 150 g cascaval
  • 1 cana suc de rosii
  • sare
  • piper
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu suc de rosii si cascaval:

Ceapa tocata o calim in untul topit, adaugam morcovul dat prin razatoare, ardeii tocati marunt, lasam sa se caleasca putin impreuna dupa care adaugam carnea taiata cubulete si o cana de apa. Lasam sa fiarba pana scade apa, amestecand din cand in cand. Cand a scazut apa adaugam orezul (fiert) si amestecam continuu cca 5 minute. La final adaugam patrunjelul si condimente dupa gust

Orezul il spalam in apa rece dupa care il punem la fiert in apa cu sare,il scurgem de apa.

Compozitia o punem intr-o tava unsa (eu am tapetat-o cu hartie de copt)t urnam sucul de rosii deasupra dupa care adaugam cascavalul ras si dam la cuptor ca 10 minute

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu suc de rosii si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:05

Pancakes cu Oreo - Delicioase și ușor de făcut

pe 09.09 la 10:55

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui pane umplut cu cascaval