Orez cu ton

de CookieMonster in Aperitive / Garnituri, 15 Apr 2013 | 3243 vizualizari

 

Este o reteta pe care prietena mea Ionela o mananca cu multa placere cand vine in vizita

 

INGREDIENTE

  • 2 cutii de ton in suc propriu
  • 1 ceapa mare
  • 3 catei de usturoi
  • 1 cana de orez ( 200 g)
  • 4 cani de apa
  • ulei de masline
Portii: 5
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu ton:

1. Ceapa curatata si taiata solzisori se pune la calit in putin ulei de masline. Cand devine putin sticloasa adaugam si usturoiul taiat feliute. Amestecam si adaugam putina sare.

2. Se pune apoi tonul (fara a fi scurs) si se mai lasa 3 minute.

3. Urmatorul ingredient introdus este orezul. Il lasam putin la prajit si il stingem cu o cana de apa, amestecam din cand in cand si cand apa se evapora mai adaugam inca o cana de apa.

4. Dupa ce am stins orezul cu cele 4 cani de apa asezonam cu sare si piper.

 

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Se poate manca cu un sos de usturoi cu smantana

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu ton" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (13)

CookieMonster 1

15.04.2013, 15:30

multumesc tare mult

Micutza Luana 1

15.04.2013, 17:13

buun buun

alilianaa 1

15.04.2013, 19:42

Bun, rapid si sanatos..

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]