Orez la cuptor

de esmerandra in Aperitive / Garnituri, 17 Mai 2011 | 4554 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingura unt
  • 300 g orez
  • 1 l supa
  • 1 cutie rosii cubulete
  • 2 ardei (eu am pus unul rosu si unul galben)
  • 1 mozzarella rasa
  • 50 g parmezan ras
  • 200 ml smantana
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez la cuptor:

Se taie ceapa in cubulete si se pune la prajit cu ulei si unt. Se adauga orezul si supa si se aduce la fierbere.

Cand fierbe se ia orezul de pe foc si se pune cu totul intr-o tava sau vas de yena , se acopera cu aluminiu (sau capac de la vas) si se coace la 180° pentru 15 minute.

Se scoate din cuptor, se adauga rosii cubulete, ardeiul taiat in cubulete si se amesteca bine. Se adauga smantana si parmezanul, se amesteca bine si se pune din nou la cuptor ( fara nimic deasupra) la 200° pentru 15 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]