Orez picant cu pulpa de manzat

de dantes in , 24 Iul 2018 | 2818 vizualizari

 

Gatesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale

 

INGREDIENTE

  • 400 g pulpa de manzat
  • 1 cana orez
  • 1 morcov
  • 1 ardel iute
  • 1 ardei gras
  • rozmarin de la delikat
  • chilli de la delicat
  • piper de la delikat
  • sare
  • ulei 30 ml.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez picant cu pulpa de manzat:

Punem orezul la fiert in apa cu sare, separat taiem pulpa de manzat in doua felii groase pe care le condimentam cu sare, piper, rozmarin si le prajim in tigaia grill cam 3-5 minute, pe fiecare parte, in functie de preferintele fiecaruia.

Cand orezul este fiert, il strecuram, separat calim in ulei, morcovul, ardeiul si adaugam deasupra orezul fiert si condimentam dupa gust cu sare, piper, chilli, condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale; amestecam bine si mai lasam 2-3 minute pe foc, apoi il servim langa carnea de manzat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez picant cu pulpa de manzat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]