Ostropel de pui

de divainbucatarie in Pui, 16 Noi 2010 | 10587 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne pui
  • 1 ceapa mare
  • 2 catei usturoi
  • 2 morcovi rasi
  • 100 ml ulei pentru prajit
  • 50 g faina
  • 100 ml sos de rosii
  • 50 ml vin
  • 700 ml supa pasare
  • 1/2 frunza dafin
  • sare, piper
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel de pui:

Tocam ceapa marunt si o calim doar pana se moaie putin. Apoi adaugam carnea pe care o vom inabusim cu supa dupa ce o calim un pic pe ambele parti. Adaugam sosul de rosii amestecat cu faina. Punem morcovul ras si lasam sa fiarba totul 20 de minute. Apoi strecuram sosul. Punem iar pe foc sosul cu carnea si adaugam vinul, usturoiul taiat felii, frunza de dafin si putin patrunjel. Condimentam cu sare si piper. Mai lasam sa fiarba inca 5 minute si este gata.Se serveste cald, cu garnitura de cartofi natur si patrunjel verde.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

divainbucatarie 1

16.11.2010, 15:05

Va multumesc! sunteti dragute!

Rocsi 1

16.11.2010, 19:05

imi place tare mult ostropelul

divainbucatarie 1

16.11.2010, 21:20

atunci te invit la o portie!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi cu usturoi verde - Gust și prospețime într-un preparat simplu, de sezon

ieri la 19:29

Tort cu mure si ciocolata - Deliciu festiv cu fructe

de oanapl 8

pe 26.04 la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sote de pui cu sos de vin