Ostropel de pui

de Denissa in Pui, 22 Oct 2011 | 7781 vizualizari

 

Azi m-am hotarat sa bucataresc si ce as fi putut face decat ceva care sa fie bun cu mamaliga.

 

INGREDIENTE

  • carne de pui
  • 1 conserva de rosii decojite
  • ulei
  • 1 ling. bulion
  • 5-6 catei de usturoi
  • 1 foaie de dafin
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel de pui:

Carnea de pui se spala si se pune la rumenit intr-o tigaie, condimentata cu sare si piper. Separat de pune in ulei usturoiul, bulionul si rosiile decojite si se calesc cateva minute. Se stinge totul cu putina apa. Cand sosul este omogen se toarna peste carnea rumenita, se pune foaia de dafin si se mai da la cuptor pentru 20 de minute

POFTA BUNA!

 

TIPS-URI

1

atunci cand se introduce carnea la cuptor este bine ca tigaia sa fie acoperita, sa nu scada sosul.

2

eu am adugat si putina afumatura (niste kaizer)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]