Ostropel de pui

de Dana Cristea - pusikmea in Pui, 28 Feb 2010 | 9153 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpe de pui
  • - un morcov
  • - o ceapa
  • - un ardei rosu
  • - ulei
  • - 2-3 linguri de faina
  • - o cana cu apa
  • - o capatana de usturoi
  • - cateva linguri de vin rosu sau o lingura de otet
  • - bulion

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel de pui:

Incingem uleiul si prajim pulpele de pui. Dupa ce s-au rumenit bine pe toate partile, le scoatem si le tinem la cald. Apoi in uleiul in care s-a prajit carnea, calim morcovul ardeiul si ceapa, taiate foarte marunt. Dupa ce se sticlesc putin, punem faina, amestecam bine fara a lua oala de pe foc, apoi stingem cu apa si bulion, adaugam si vinul. Lasam sosul sa fiarba aproximativ 15 minute la foc mediu, pana se ingroasa de consistenta dorita. Daca devine prea gros, mai puneti putina apa. Daca e prea subtire, suplimentati cu o lingurita de faina. Punem apoi si carnea in sos, pisam usturoiul si le mai lasam sa fiarba impreuna 10 minute la foc mic.ostropelul se serveste cu garnitura de cartofi natur si patrunjel verde presarat deasupra

Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:05

Pancakes cu Oreo - Delicioase și ușor de făcut

pe 09.09 la 10:55

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe in sos Bechamel