Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 28 Feb 2010 | 8673 vizualizari
3
Bucataras talentat
Taguri: oua, smantana, pate de ficat, branza, retete Aperitive / Garnituri
Se fierb ouale, dupa ce au fiert se taie pe jumatate, se scot galbenusurile si se amesteca cu toate celelalte ingrediente( cu mixerul ).
Cu compozitia formata se umplu jumatatile de ou.
de Bucataras 8
de katty 7
de Valclaudia 9
TRIMITE COMENTARIU
de RODIMUR 8
de Gherca Daniela 5
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 07:45
ieri la 07:16
pe 29.09 la 10:26
de vasimur 4
pe 28.09 la 18:34
pe 27.09 la 09:12
5 comentarii
4 comentarii
6 voturi
5 voturi
4 voturi
Rocsi
vasimur
MotanLaOale
RODIMUR
adela_64 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Monya 1
irinaririna 1
MotanLaOale 8
1066 puncte
Rocsi 9
427 puncte
Valclaudia 9
100 puncte
Sidy 1
3 puncte
oanapl 8
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!