Oua umplute pe pat de maioneza

de AnyCostescu in Aperitive / Garnituri, 25 Feb 2013 | 5874 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 oua
  • 200 g pate de porc
  • 1 galbenus crud
  • 1 lingura sos tartar
  • zeama de lamaie
  • ulei pt maioneza(10o ml)
  • sare,piper
  • gogosar si masline pt decor
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute pe pat de maioneza:

Ouale se fierb aproximativ 8 minute. Se curata de coaja si se taie in 2. Galbenusurile le punem intru-un bol separat..

Se ia un galbenus crud si unul fiert si se face maioneza. Se pune si zeama de lamaie dupa preferinta fiecaruia. La sfarsit adaugam o lingura de sos tartar.

Umplutura pt oua se face astfel: galbenusurile se mixeaza in blender, adaugam o lingura de sos tartar si pateul de porc. Asezonam cu sare, piper dupa gust. Daca compozitia e prea tare mai punem mai mult sos tartar.

Se ia un platou, se intinde maioneza apoi se pun albusurile. Umplutura se pune intr-un posh si se umplu albusurile cu ea. Ornam cu masline si gogosar dupa imaginatia fiecaruia.

Ouale se dau la rece o ora inainte de a le servi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute pe pat de maioneza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mic dejun Primavara