Pacheţele de primăvară

de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri, 9 Feb 2013 | 5081 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 20 de foi de orez
  • 1 morcov, ras
  • 1/4 țelină, rasă
  • 1 ceapă roșie mică, tăiată julienne
  • 5 frunze de varză tăiate fâșii
  • 1/2 ardei roșu, tăiat fâșii
  • 2 căței de usturoi
  • 1 bucată mică de ghimbir, rasă
  • 1 1/2 linguri sos de soia light
  • puțin ulei de măsline
  • sare/piper
  • 1 linguriță ulei de susan
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pacheţele de primăvară:

Într-o tigaie se încălzește puțin ulei de măsline. Se adaugă usturoiul și ghimbirul și se sotează câteva minute. Se adaugă legumele rămase și se călesc până se înmoaie, 7 minute. Se adaugă sosul de soia și uleiul de susan și se amestecă până la omogenizare. Se adaugă sare și pieper dacă este necesar. 

Foile de orez se înmoaie una câte una în apă rece până devin maleabile. Se așează umplutură spre unul dintre capete. Se aduce marginea dinspre noi spre centru, apoi cele laterale. Se rulează până la capăt. 

Se procedează la fel și cu cele rămase. 

Se pot consuma imediat sau se pot prăji în baie de ulei până devin aurii. 

Se servesc cu sosuri dulce-acrișor sau soia. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pacheţele de primăvară" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

ieri la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

ieri la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]