Pancove de post cu dulceata de capsuni

de MonaMimi in Dulciuri, 2 Aug 2012 | 9184 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 ml apa
  • drojdie cat o nuca
  • putina sare
  • putin zahar sau 1 plic zahar vanilat
  • faina cat cuprinde (eu las aluatul putin mai moale )
  • putin ulei
  • coja de lamaie
  • dulceata de capsuni
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pancove de post cu dulceata de capsuni:

 Intr-un vas punem drojdia, sare, zahar, coaja rasa de lamaie. Adaugam apa calduta, amestecam pana se omogeniziaza si punem faina cat cuprinde. In timp ce framantam punem si putin ulei (2 linguri), framantam circa 15-20 minute si lasam la dospit acoperit cu un prosop.

Intindem aluatul pe masa de lucru, taiem rondele pe o parte, punem dulceata, acoperim cu alta si presam putin pe margini. Prajim in ulei incins bine, lasam la scurs pe prosoape absorbante, pudram cu zahar pudra vanilat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pancove de post cu dulceata de capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosi cu bere(de post )