Pandispan aromat, cu glazura de lamaie

de Xandrinne in Prajituri, 24 Aug 2011 | 15400 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 180 g zahar
  • 180 g faina
  • 1 praf de sare
  • coaja rasa de la o lamaie
  • esenta de vanilie
  • 250 g zahar pudra
  • 5 linguri zeama de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan aromat, cu glazura de lamaie:

Am mixat bine ouale cu un praf de sare si cu zaharul, pana si-au marit volumul si s-au deschis la culoare; vreo 20 de minute. Am adaugat apoi coaja rasa de lamaie, esenta si faina. Am incorporat totul, cu miscari usoare, folosind lingura de lemn. Am turnat compozitia in tava dreptunghiulara, tapetata cu hartie de copt si am copt pandispanul, la 180 de grade, circa 35 minute.

Am pregatit glazura: am frecat zaharul pudra cu zeama de lamaie, pana a devenit o pasta omogena.

Glazura am intins-o peste blatul copt si racit.

Am taiat prajitura, romburi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan aromat, cu glazura de lamaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec cu lamaie