Pandispan cu cirese

de butoiaurora76 in Prajituri, 16 Iul 2012 | 37050 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 5 linguri ulei
  • o cana zahar
  • 3 sferturi cana lapte
  • 13 linguri pline faina
  • 1 esenta vanilie
  • 1 praf de copt
  • 500 g cirese/visine
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu cirese:

Se mixeaza galbenusurile cu zaharul pana se topeste zaharul, se adauga uleiul cate o lingura, apoi laptele putin cate putin, vanilia, se amesteca, apoi se adauga faina amestecata cu praful de copt. Separat se bat albusurile bine cu un praf de sare. Se pun albusurile peste galbenusuri amestecand cu miscari de jos in sus. Peste aluat se pun ciresele si se baga in cuptorul incins la 180 grade pana trece testul cu scobitoarea.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu cirese" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (17)

Mutulica 1

18.07.2012, 08:56

Nu stiam de ce nu pot sa dau imi place la ce ai tu postat si mi-am dat seama ca am mai vazut retetele pe peretele Inei .

butoiaurora76 1

18.07.2012, 09:12

Asa e, am facut si eu retete de pe acest site, pozele reprezinta rezultatul.

butoiaurora76 1

18.07.2012, 09:13

si ma refer aici la aceasta reteta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pandispan cu cirese si capsuni