Negresa cu branza de vaci si fructe

de adry88 in Prajituri, 17 Dec 2013 | 3852 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat
  • 1 cana de faina
  • 1/2 cana faina
  • 1 cana apa minerala
  • 1 cana zahar
  • 1/2 cana ulei
  • 3 linguri cacao
  • 4 linguri nuca macinata
  • 1 praf de copt
  • 1 praf de sare
  • crema
  • 300 g branza de vaci
  • 1 ou
  • 100 g zahar
  • coaja de portocale
  • 100 g fructe congelate
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu branza de vaci si fructe:

Blat-intr-un bol amestecam ingredientele uscate si in alt bol cele umede,

Adaugam treptat ingredientele lichide peste cele uscate si amestecam bine,

Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt,

Branza o amestecam cu oul,zaharul,coaja de portocale,am adaugat fructele(cu tot sucul care l-au lasat cand s-au dezghetat)

Eu am oprit putina crema alba,

Cu o lingura adaugam crema (eu am adaugat alternad cu cea alba) peste compozitie din loc in loc,

Dam la cuptorul incalzit pana trece testul cu scobitoarea,

Lasam sa se raceasca bine dupa care o portionam

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu branza de vaci si fructe" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de crudități cu fistic

ieri la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

ieri la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Negresa cu branza de vaci