Pandispan cu fructe

de getix in Prajituri, 24 Iun 2012 | 9437 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 7 ouă,
  • 7 linguri zahăr,
  • 7 linguri făină,
  • 3 linguri ulei
  • 3 linguri apă minerală sau sifon
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu fructe:

Se separă galbenuşurile de albuş. Gălbenuşurile se bat  bine cu zahărul, uleiul şi apa minerală până îşi dubleză volumul şi devine ca o cremă. Gălbenuşurile se bat spumă apoi se amestecă cu  crema de galbenuşuri. Se pune şi făina şi se amestecă uşor. Se  îmbracă tava cu hârtie de copt, se pune compoziţia, apoi fructele (eu am folosit vişini si caise).Se introduce la cuptor pentru 20-30 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu fructe" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

ieri la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

ieri la 09:04

Pizza rapidă cu blat de clătite - Rapidă și delicioasă

pe 15.08 la 12:51

Gogoși rapide cu iaurt - Delicioase și aromate

pe 15.08 la 10:21

TOP
utilizatori

RODIMUR

1172 puncte

Valclaudia

300 puncte

vasimur

207 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu caise