Pandispan cu visine

de violeta30 in Dulciuri, 30 Mar 2015 | 3918 vizualizari

 

O prajitura usoara, pufoasa, dar mai ales gustoasa, pe care o poti face in orice sezon, mai ales ca se gasesc si fructe congelate.

 

INGREDIENTE

  • 6 oua,
  • 1 cana de zahar,
  • 1 cana faina,
  • 1 paharel mic de ulei,
  • lamaie rasa,
  • un praf de sare,
  • 1 plic praf de copt
  • 2 plicuri de zahar vanilat
  • visine - dupa preferinta
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu visine:

Se separa galbenusurile care se bat cu zaharul, sarea si uleiul, albusurile se bat spuma, se amesteca ambele compozitii si se pune faina cu praful de copt in ploaie si coaja rasa de lamaie, se pune hartie de copt in tava, dupa care turnam compozitia peste care punem visinele.

Introducem la cuptor (preincalzit) si nu deschidem cuptorul 30 min, se incearca cu scobitoarea, daca nu se mai lipeste e gata.

Lasam la racit, taiem prajitura cuburi si pudram cu zahar.

Pofta buna !

TIPS-URI

1

Se poate folosi orice fruct, inclusiv confiate

2

Putem inlocui fructele cu nuca, alune sau rahat

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu visine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pandispan cu visine