Pangasius cu sos de lamiie

de luminita20_2006 in Pangasius, 18 Ian 2010 | 8474 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 file pangasius
  • coriandu
  • rozmarin
  • pesmet
  • sare
  • piper
  • sos:
  • 50 gr unt
  • o lamaie
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pangasius cu sos de lamiie:

Pangasius se condimeteaza cu coriandu, rozmarin, sare si piper si se da la rece 30 min. se incinge intr-o tigaie ulei de masline. Se da fileul prin pesmet apoi se prajeste pe fiecare parte 5 min. Pentru sos se pune untul la topit apoi se adauga zeama de la o lamaie, patrunjelul tocat si 25 gr apa se lasa sa dea un clocot. Se pune fileul in sosul obtinut.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pangasius cu sos de lamiie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

ela 1

19.01.2010, 01:03

si pestele meu e in congelator,asteapta sa fie facut,mi-ai dat o idee buna

luminita20_2006 1

19.01.2010, 14:54

sunt sigura ca o sa iti placa...am faut prima data cu coriandru combinat cu peste si pot sa zic ca e delicios

Teo 1

19.01.2010, 21:19

tntotdeauna am pofta de peste asa ca , astept o portie.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Peste cu cartofi ”rozmarinati”