Pangasius cu sos olandez

de Julie in Pangasius, 2 Iul 2010 | 8095 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o buc. file de pangasius
  • sare, piper
  • lamaie
  • ulei
  • sos olandez
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pangasius cu sos olandez:

Ungem pestele cu putin ulei, il saram si il piperam , apoi il
punem intr-o tava.
Il stropim cu 2-3 linguri cu zeama de lamaie .
Putem aseza si cateva feliute de lamaie deasupra pestelui.
Dam tava la cuptorul incalzit inainte, pentru 20-25 minute.

Servim pestele imediat, stropit cu sos olandez cald.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pangasius cu sos olandez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]