PANGASIUS LA GRATAR CU SOS SI SALATA

de ela in Pangasius, 21 Ian 2010 | 9873 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg peste pangasius file,margarina,sare piper
  • 1kg cartofi,sare,vegeta,patrunjel
  • pt sos:1ingura margarina,2linguri faina,2linguri smantana,4linguri apa,sare,2lingurite zeama lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA PANGASIUS LA GRATAR CU SOS SI SALATA:

Pangasiusul se taie in doua,se condimenteaza cu sare si piper si se lasa la rece 15-30min.Se unge apoi pestele cu putin ulei de masline si se pune pe gratar cateva minute.Se topeste o lingura de margarina in care se punfaina si smantana,se stinge cu apa,se sareaza si se lasa pe foc cateva minute,amestecand sa nu se prinda ,se pune zeama de lamaie Se curata cartofii,se taie bucatele si se fierb ca pt pireu,se sareaza.Spre sfarsitul fierberii se pune patrunjel tocat.Se scot cartofii din apa,se presara vegeta si patrunjel tocat peste ei.Se pune si pestele prajit si se asezoneaza cu sosul.Se serveste cu salata verde cu rosii

Daca ti-a placut reteta noastra "PANGASIUS LA GRATAR CU SOS SI SALATA" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (1)

Teo 1

21.01.2010, 23:05

Ela ,ce bunatate ai pregatit!si ce farfurie frumoasa ai!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

ieri la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

ieri la 02:56

Supa de pui cu galuste de gris – ca la mama acasa

de vasimur 4

pe 20.10 la 10:38

Biscuiți cu gem de vișine - Fragezi și delicioși

pe 20.10 la 06:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]