Pangasius pane cu sos picant

de vero_closca in Pangasius, 11 Oct 2010 | 7586 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg file de pangasius
  • faina
  • pesmet
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • 1 ardei iute
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 1 cescuta supa de legume sau apa fierbinte
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingura ulei de masline
  • ulei pt prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pangasius pane cu sos picant:

speli pestele si il usuci cu un servet.il presari cu sare si piper si il treci intai prin faina,apoi prin ou si pesmet. rumenesti pestele in ulei si il scoti pe hartie absorbanta.

separat calesti catelul de usturoi apoi adaugi pasta de tomate,supa de legume si ardeiul iute tocat fin.potrivesti gustul de sare si piper si lasi sa dea cateva clocote.

servesti pestele cu piure de cartofi si sos picant.

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pangasius pane cu sos picant" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Peste cu cartofi ”rozmarinati”