Papara

de simona72 in Aperitive / Garnituri, 12 Mar 2013 | 5978 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 2 linguri smantina
  • o lingura ulei de masline sau un cubulet mic de unt
  • sare
  • piper
  • mozzarela
  • paine prajita
  • un fir ceapa rosie
  • 1-2 ridichi
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papara:

Punem tigaia la incins cu ulei sau unt. Ouale le punem in castronel, adaugam sare si piper, smantina si amestecam cu furculita usor, doar pina se incorporeaza toate. Le punem in tigaia incinsa, le lasam citeva secunde si cind oul a inceput sa se inchege putin, se i-a o spatula si se incepe a mesteca usor in ouale din tigaie. Le lasam sa se inchege si iar mestecam pina sunt facute ouale. Dureaza 2-3 minute. Servim cu paine prajita cu felii de mozzarela, ceapa verde si ridichi.

TIPS-URI

1

ouale nu se bat ca pt omleta

Daca ti-a placut reteta noastra "Papara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

ieri la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta de primavara