Papiote de jamon cu piept de pui, ficăţei şi salvie

de sisterskitchen in Aperitive / Garnituri, 15 Feb 2013 | 6149 vizualizari

 

Dacă v-aţi plictisit de prepararea clasicelor aperitive pentru masa de Crăciun sau Revelion, iată o reţetă excelentă! Cei care vor avea ocazia să guste aceste papiote de jamon vor fi cu siguranţă impresionaţi.
Dacă nu aveţi jamon, puteţi folosi bacon sau prosciutto.

 

INGREDIENTE

  • 250 gr piept de pui
  • 100 gr ficăţei de pui
  • 200 gr jamon
  • 80 gr unt
  • cateva frunze de salviepiper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papiote de jamon cu piept de pui, ficăţei şi salvie:

1.Pieptul de pui se taie în cuburi cu latura de cca 4 cm. Presăraţi puţin piper şi rulaţi fiecare bucată într-o felie de jamon, împreună cu o bucată de ficat şi o frunză de salvie – nu aveţi nevoie de sare, jamonul are destulă. Prindeţi “papiota” cu scobitori sau beţe de frigărui scurte.

2.Se dau la cuptor intr-o tavă unsă cu unt pt cca 40-45 de minute, la temperatura maximă. Verificaţi ca pieptul s-a pătruns cu o scobitoare curată.

Serviţi cu un sos la alegere; noi am făcut un sos de unt şi muştar dulce, pentru a atenua gustul sărat al jamonului.

Daca ti-a placut reteta noastra "Papiote de jamon cu piept de pui, ficăţei şi salvie" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri de pui cu bacon