Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de alice_ciobanu in Porc, 27 Iun 2011 | 6021 vizualizari
deyutzky 1
Miha 1
Mniam...mniam...
RuxyRux 1
Jos palaria eu papricasul il fac numai din carne de pasare...dar cred ca e grozav si asa
MotanLaOale 1
fara usturoi este bun bun
alice_ciobanu 1
multumesc fetelor.... poate incerc si cu pasare...desi..pt mine...porcul e cea mai buna pasare, leguma...ce-o fi...
DIANA B 1
cand dai replay , vin si io
Rocsi 1
ce papricas bunnnnn
LUK 1
tare bun
adry88 1
bun de tot
ionela2682 1
mamaieelena 1
Lau 1
buna
Bya Ralu 1
bun bun
TRIMITE COMENTARIU
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Constelatialeu 9
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 10:51
de Panacris 9
ieri la 14:48
ieri la 10:44
de bucatarasa 1
pe 19.11 la 20:43
pe 19.11 la 20:36
6 comentarii
5 comentarii
de Caty 3
4 comentarii
6 voturi
5 voturi
MotanLaOale
vasimur
RODIMUR
nyana 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
gabrielasfechis 1
Gabbo 1
Caty 3
2052 puncte
Rocsi 9
1250 puncte
vasimur 4
1198 puncte
oanapl 7
1103 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de RODIMUR 8
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!