Papricas de pui cu ardei kapia si busuioc

de Bya Ralu in Pui, 15 Sep 2012 | 3688 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 pulpe de pui
  • 2 cepe mari
  • 1 ardei kapia
  • cateva frunze de busuioc
  • putin vin rosu
  • 1 rosie mai moale
  • 2 catei de usturoi
  • ulei masline
  • sare,piper alb
  • patrunjel

Pentru galuste: 2 oua faina

Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas de pui cu ardei kapia si busuioc:

Am dat ceapa prin robotul de bucatarie,si am pus-o la calit intr-un ceaun cu ulei de masline,cand s-a inmuiat putin am adaugat jumatate de ardei kapia taiat rondele si pulpele de pui.Adaugam apa cat sa acopere,asezonam cu sare si piper,punem si cealalta jumatate de ardei kapia taiata tot rondele si lasam sa fiarba.Cand e aproape gata pregatim ouale batute bine cu un praf de sare si piper,adaugam faina,pana de vine o pasta omogena si cu o lingura formam galustele.Adaugam si usturoiul pisat,rosia taiata marunt,vinul rosu si cateva frunze de busuioc si putin patrunjel tocat marunt.Dupa vreo 5 minute se poate opri si servi cu muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de pui cu ardei kapia si busuioc" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Popricaș pă pui