Parjoale

de dentistutza in Porc, 20 Noi 2010 | 8797 vizualizari

 

Clasic ! Cui nu-i plac???

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. pulpa porc tocata
  • 1 ceapa
  • 4-5 catei usturoi pisat
  • 2 oua
  • 2 linguri pesmet
  • 2 linguri mustar
  • 1/2 legatura marar
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjoale:

Ceapa si mararul se dau la blender impreuna. Se amesteca toate ingredientele, se potriveste compozitia de gust si se formeaza parjoale cu mana umeda. Se tavalesc prin faina, se scutura excesul si se prajesc in ulei de palmier la foc f. moderat pana sunt patrunse. Se sevesc calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua scotiene, cu salata de varza