Parjoale moldovenesti

de gelu in Aperitive / Garnituri, 20 Iul 2011 | 12291 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de porc,
  • 300 g carne de vita (vitel),
  • 100 g ceapa uscata,
  • 2 legaturi ceapa verde,
  • 1 legatura usturoi verde,
  • 5 catei de usturoi,
  • 1 legatura marar,
  • 1 legatura patrunjel,
  • 2 cartofi rosii,
  • 1 lg boia,
  • 250 g paine alba,
  • 200 ml lapte ,
  • sare,
  • piper,
  • faina ,
  • 2 oua
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjoale moldovenesti:

Carnea se da de doua ori prin masina de tocat cu cateii de usturoi si painea inmuiata in lapte si stoarsa.

Ceapa uscata, cea verde, usturoiul verde, cartofii, morcovul, patrunjelul, mararul, ouale, sarea, piperul, boiaua se toaca marunt, se rad pe razatoarea mare sau se toaca prin tocatorul electric.

Se amesteca bine. Se ia cu lingura, se dau prin faina si se pun in ulei incins.

Se rumenesc frumos pe ambele parti. Se servesc cu smantana, hrean, muraturi etc.Pofta buna!

TIPS-URI

1

 Se servesc cu smantana si mamaliga calda, sau reci, cu ce aveti prin frigider: usturoi, hrean, muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale moldovenesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

ieri la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada de carne