Pasca cu ciocolata

de gaby_gabytza in Prajituri, 7 Feb 2013 | 8031 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • aluat
  • 300 g faina
  • 2 linguri zahar
  • 1 lingura margarina
  • 1 ou
  • jum de lingurita
  • sare
  • 10 g drojdie
  • umplutura
  • 600 g branza de vaci
  • 1 ciocolata
  • 3 linguri cacao
  • 1 lingura faina
  • esenta de rom
  • 4 oua
  • 100 g zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 300 g frisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca cu ciocolata:

Pregatim aluatul-cernem faina, facem in mijloc o gaura, adaugam zaharul,margarina,sarea,oul si drojdia dizolvata cu putina apa calduta. Amestecam si incepem sa framantam adaugand treptat apa pana se formeaza o coca nelipicioasa. Dam la dospit 20 min.

Umplutura-Batem albusurile spuma cu zaharul dupa care adaugam frisca.Branza de vaci o amestecam cu galbenusurile,esenta,zaharul vanilat,faina,cacao si rasturnam peste compozitia de albusuri. Amestecam bine si adaugam ciocolata topita.

Intindem intr-o tava(cu inel detasabil) tapetata cu hartie de copt aluatul si rasturnam umplutura peste el. Dam la cupor la foc mediu pana trece testul cu scobitoarea. Dupa, dam la rece 1 ora, o scoatem din tava si putem servi

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasca de ciocolata