Pasca cu ciocolata

de gaby_gabytza in Prajituri, 7 Feb 2013 | 8497 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • aluat
  • 300 g faina
  • 2 linguri zahar
  • 1 lingura margarina
  • 1 ou
  • jum de lingurita
  • sare
  • 10 g drojdie
  • umplutura
  • 600 g branza de vaci
  • 1 ciocolata
  • 3 linguri cacao
  • 1 lingura faina
  • esenta de rom
  • 4 oua
  • 100 g zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 300 g frisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca cu ciocolata:

Pregatim aluatul-cernem faina, facem in mijloc o gaura, adaugam zaharul,margarina,sarea,oul si drojdia dizolvata cu putina apa calduta. Amestecam si incepem sa framantam adaugand treptat apa pana se formeaza o coca nelipicioasa. Dam la dospit 20 min.

Umplutura-Batem albusurile spuma cu zaharul dupa care adaugam frisca.Branza de vaci o amestecam cu galbenusurile,esenta,zaharul vanilat,faina,cacao si rasturnam peste compozitia de albusuri. Amestecam bine si adaugam ciocolata topita.

Intindem intr-o tava(cu inel detasabil) tapetata cu hartie de copt aluatul si rasturnam umplutura peste el. Dam la cupor la foc mediu pana trece testul cu scobitoarea. Dupa, dam la rece 1 ora, o scoatem din tava si putem servi

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]