Pasta de peste

de mihaelar63 in Peste, 10 Dec 2013 | 11024 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva file de ton
  • 2 linguri margarina sau unt moale
  • 100 gr peste afumat
  • 1 ardei gras portocaliu
  • zeama de la jumatate lamaie
  • codite de praz
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de peste:

Tonul se amesteca cu margarina sau untul moale, pestele afumat si zeama de lamaie. Se adauga ardeiul si prazul tocate marunt.

Se asezoneaza cu sare si piper dupa gust si se serveste pasta de peste pe felii de paine.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de peste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

ieri la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

Pancakes cu Oreo - Delicioase și ușor de făcut

pe 09.09 la 10:55

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Merluciu la cuptor cu lamaie