Pastai scazute cu sos tomat

de Tabita _ in Mancaruri de legume, 27 Mar 2014 | 9486 vizualizari

 

Dupa cum am mai spus imi place fasolea sub orice forma.

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole pastai
  • 1 ceapa
  • 1 lingura pasta de tomate
  • ierburi de provence
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastai scazute cu sos tomat:

Se curata si se toaca ceapa.

Fasolea se spala si se taie capetele. Daca e necesar se rupe in 2-3.

Se caleste ceapa. Se adauga apa si fasolea. Cand e aproape fiarta, se adauga pasta de tomate diluata intr-o ceasca cu apa.

Se condimenteaza cu sare si ierburi de provence dupa gust.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se condimenteaza dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastai scazute cu sos tomat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Tabita _ 1

28.03.2014, 00:14

Luana

MIUTA 1

28.03.2014, 12:34

laura_n 1

28.03.2014, 17:15

aau, ce bune! mie imi place sa pun si usturoi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]