Paste Carbonara

de Valclaudia in Paste, 9 Noi 2013 | 11014 vizualizari

 

un preparat rapid si tare gustos ;)

 

INGREDIENTE

  • 200 gr. paste fainoase (melcisori spiralati am folosit eu)
  • 2 linguri de ulei
  • 100 gr. prosciuto
  • 2 galbenusuri
  • 200 gr. smantana
  • 100 gr. ementaler
  • putina nucsoara macinata
  • cateva frunzulite de patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste Carbonara:

Fiebem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj in multa apa cu sare.

Taiem prosciuto fasii, le prajim intr-o tigaie adanca in cele 2 linguri de ulei.

Amestecam smantana cu cele doua galbenusuri si putina nucsoara, turnam amestecul obtinut in tigaie peste prosciuto lasam sa dea cateva clocote,apoi adaugam pastele fierte, trecute printr-un jet de apa rece si scurse foarte bine.

Tot acum e momentul sa adaugam si ementalerul taiat cubulete.

Amestecam usor sa nu zdrobim pastele si presaram patrunjel verde tocat.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste Carbonara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste carbonara reinventate