Paste cu ciuperci si mazare

de alldaycooking in Paste, 29 Apr 2011 | 6530 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr paste
  • 4 ciuperci mari
  • 1 cana de mazare congelata
  • 3 catei de usturoi
  • ulei
  • 5 linguri de smantana
  • 3 linguri de lapte
  • 100 gr cascaval
  • sare
  • parmezan
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ciuperci si mazare:

Pastele se fierb comform indicatiilor de pe ambalaj, apoi se scurg de apa si se adauga apa rece peste ele. Se scurg bine de apa. Ciupercile se spala bine, se taie felii si se prajesc in putin ulei. In momentul cand apa lasata de ciuperci a inceput sa scada am adaugat mazarea si apoi usturoiul maruntit. In momentul cand mazarea era facuta am luat de foc legumele. Intr-o tigaie am pus o lingura de ulei si am adaugat cascavalul taiat cubulete. Imediat am adaugat smantana si lapte si am amestecat pana la topirea cascavalului. Acest sos l-am turnat peste paste si am potrivit ca putina sare, cascavalul nefiind prea sarat. Am asezat pastele pe farfurie si am adaugat legumele. La sfarsit am presarat bucatele de parmezan.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ciuperci si mazare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]