Paste cu ciuperci și sos bechamel

de AndrutzaP in Fusilli, 27 Mai 2016 | 5182 vizualizari

 

    Satioase si foarte bune pentru pranz sau cina!

 

INGREDIENTE

  • 400 g ciuperci la conserva
  • 1 lingura ulei
  • 1 punga paste(fusilli)
  • 2 linguri faina
  • 50 g unt
  • 250 ml lapte
  • sare/piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ciuperci și sos bechamel:

   Pastele se pun la fiert conform instructiunilor dupa ambalaj.

   Ciupercile se clatesc si se scurg bine de apa. Se pun la calit in ulei. Se calesc bine si apoi se adauga untul. Cand untul s-a topit si se omogenizeaza cu ciupercile adaugati cele 2 linguri de faina si amestecati energic. Se adauga laptele caldut, sare si piper dupa gust.

   Ciupercile si sosul se adauga peste pastele fierte si se servesc calde, cu parmezan ras deasupra.

   Sa aveti pofta!

   

TIPS-URI

1

Daca doriti ca sosul sa fie mai moale mariti cantitatea de lapte.

2

Optional, puteti adauga si nucsoara, da o aroma speciala sosului

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ciuperci și sos bechamel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Rahela Velicu 1

27.05.2016, 14:37

Bunica 1

27.05.2016, 17:04

Bune !

Rocsi 1

27.05.2016, 20:41

Faine sunt!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

ieri la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

ieri la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Conchiglie cu porumb si somon afumat