Paste cu sos de legume si carne afumata

de _Alina_ in Paste, 13 Iun 2012 | 4656 vizualizari

 

Pentru ca era ora 6 si "veveritzele" mele flamanzisera rau, da' rau de tot, de la atata joaca prin parc am zis sa fac ceva super-rapid, paste :D. Va invitam sa serviti!

 

INGREDIENTE

  • 250 g paste
  • apa
  • sare
  • >sos
  • 300 g carne afumata (cu putina grasime)
  • 1 rosie
  • 1 ceapa verde
  • 1 gogosar
  • 1/2 cana vin alb
  • 1 lgt pasta tomate
  • 1/4 lgt sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sos de legume si carne afumata:

1. Fierbeti pastele in apa cu sare conform instructiunilor.

2. Taiati carnea si puneti-o la rumenit 5 min intr-o tigaie non-aderenta.

3. Ceapa curatatai-o si tocati-o, apoi aruncati-o in tigaie alaturi de carnita.

4. Curatati rosia de pielita, taiati-o in cuburi si puneti-o peste carne si ceapa.

5. Ca sa nu se simta singur, aruncati si gogosarul feliat in tigaie si lasati 8 min.

6. Stingeti totul cu vin, puneti capac si lasati pana scade la 1/4 -1/2.

7. Puneti pasta tomata si sare si mai lasati 1-2 min apoi opriti focul.

8. Puneti sosul deasupra pastelor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos de legume si carne afumata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi cu semințe - Rețeta simplă din 3 ingrediente de bază

ieri la 09:45

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

pe 11.03 la 20:54

Paste Aglio, Olio e Peperoncino – Gust și savoare într-o rețetă simplă de post

pe 11.03 la 09:08

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spatzle cu sos, legume si carne