Paste cu sos Roma (alb cu ciuperci)

de Gagarin in Paste, 10 Mar 2014 | 7840 vizualizari

 

O noua reteta rapida dar delicioasa!!! Cremosul sos alb cu ciuperci ne aduce aminte de bucataria italiana.

 

INGREDIENTE

  • pene 350 g
  • ciuperci 220 g
  • ceapa 60 g
  • ulei 40 g
  • vegeta 5 g
  • patrunjel 1/2 leg
  • sos Bechamel 300 g
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sos Roma (alb cu ciuperci):

Punem penele la fiert in apa cu sare si putin ulei.

Intre timp calim ceapa maruntita pana devine sticlie(galbuie), dupa care adaugam ciupercile taiate si le calim pana se evapora apa din ele. Se ia de pe foc oala cu ciupercile calite si se adauga patrunjel maruntit si vegeta, se amesteca putin dupa care se adauga sosul Bechamel.

Se pun pastele stoarse in farfurii si peste sosul roma gata preparat. Am pus si un patrunjel de ornament.

 Video:  https://www.youtube.com/watch?v=bY3kGm8bK90

TIPS-URI

1

in loc de Bechamel se poate folosi Gran Cucina (un sos alb gata facut, care se gaseste in comert), eu asa am facut in video.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos Roma (alb cu ciuperci)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste tagliatelle cu sos alb ciuperci