Paste de iarna cu sos

de ianculubita in Paste, 11 Dec 2013 | 4506 vizualizari

 

Li se spun paste de iarna,pentru ca sunt facute in diferite forme:de fulg,om de zapada,saniuta,casuta....

 

INGREDIENTE

  • 1 punga cu paste
  • 1 borcan de sos de rosii cu busuioc(facut de mine)
  • sare
  • 3 linguri ulei de masline
  • parmezan
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste de iarna cu sos:

Punem pastele la fiert in apa cu sare, atunci cand clocoteste. Pentru ca sunt groase, trebuie lasate mai mult de 8 minute la fiert (eu le-am fiert mai bine de 15 minute). Dupa ce au fiert, le strecuram, dupa ce s-au scurs bine le rasturnam intr-un vas si le amestecam cu ulei de masline, sosul de rosii, apoi le servim pe farfurie cu parmezan deasupra.

Delicioase!!

TIPS-URI

1

pentru cine doreste,poate elimina parmezanul

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste de iarna cu sos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]