Paste picante cu sos si carne tocata

de maria_claudia in Paste, 22 Sep 2010 | 5140 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400gr paste,
  • 300gr carne tocata,
  • 100gr kaizer  tocat ,
  • 1catel usturoi.
  • o jumatate ceapa
  • sos de rosii sau bulion,
  • 3linguri ulei ,
  • piper ,
  • sare ,
  • 100gr cascaval ras.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste picante cu sos si carne tocata:

Se pune uleiul,ceapa tocata, usturoiul tocat marunt,se calesc putin si  se toarna carnea si kaizerul se lasa2-3min.pe foc apoi punem 3 linguri apa mai lasam putin apoi turnam bulionul ,sare ,piper lasam sa dea cateva clocote si adaugam peste paste.Se servesc cu cascaval ras si ketchup.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste picante cu sos si carne tocata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Budinca de paste