Paste "scoica" cu sos de rosii si busuioc

de Bucataras Medi in Mancaruri de post, 16 Apr 2011 | 4820 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g paste "scoica"
  • 2-3 linguri pasta de tomate
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingurita cu zahar
  • ulei de masline
  • busuioc uscat
  • patrunjel verde
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste "scoica" cu sos de rosii si busuioc:

Fierbem pastele in apa cu sare conform instructiunilor de pe pachet.

In timp ce pastele fierb "confectionam" sosul.Taiem ceapa marunt , usturoiul il zdrobim si le calim in ulei.Adaugam pasta de tomate, zaharul si  putina apa .Lasam pana cand sosul scade apoi adaugam busuiocul si condimentam dupa gust cu sare si piper.

Dupa ce pastele au fiert le spalam sub jet de apa rece, le lasam la scurs si apoi le asezam intr-un vas si turnam sosul de rosii peste ele.

Asezonam cu patrunjel verde tocat marunt si sevim calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste "scoica" cu sos de rosii si busuioc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi lionezi

de Caty 3

ieri la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

ieri la 10:43

Cobbler cu piersici și nectarine - Desertul delicios de vară

ieri la 08:09

Bruschete cu ton - Rapide și foarte gustoase

pe 19.08 la 07:33

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rosii si dovlecei umpluti - Gemista