Paste Tricolore

de nico15 in Paste, 19 Dec 2010 | 5520 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g de paste tricolore
  • 150 g de parmezan
  • ulei de masline
  • rosii uscate la soare
  • 150 ml de smantana lichida Grand Cuccina
  • 50 g de unt
  • sare, piper alb
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste Tricolore:

 Se pune apa cu sare la fiert ,cand da in clocot se adauga pastele si se picura un pic de ulei de masline sa nu se lipeasca intre ele, acestea se vor fierbe in conformitate cu indicatiile de pe pachet, dupa care se scurg si se clatesc.

Separat se pregateste sosul pentru paste dupa cum urmeaza, se adauga smantana lichida Grand Cucina si se adauga parmezanul, se sareaza si pipereaza se pun cateva picaturi de ulei de masline iar cand fierbe se adauga pastele pentru a prinde gustul sosului. Se presara si rosii uscate de la Kamis.

Pofta BUNA.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste Tricolore" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

ieri la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle de casa cu sos de smantana si cascaval