Păstrăv în crustă de mălai

de Panacris in Pastrav, 6 Feb 2013 | 3987 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • păstrăvi 4 bucăți medii,
  • sare iodată,
  • mălai 4-5 linguri,
  • ulei de floarea soarelui 2-3 linguri.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Păstrăv în crustă de mălai:

Peștele se curăță, se spală sub jet de apă rece, se masează cu sare, apoi se lasă la rece cca. 10 minute. Se tavălește peștele prin mălai, apoi se pune la prăjit în tigaia doubleta, cca 10 minute pe fiecare parte. Se servește fierbinte cu mămăliguță fierbinte și mujdei de usturoi. Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Păstrăv în crustă de mălai" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (16)

mihaelar63 1

07.02.2013, 00:02

Placeee pastravul !!!
Apropo , am o banuiala , incepi sa cochetezi cu abstractul ?

Bya Ralu 1

07.02.2013, 01:09

bun bun

Panacris 1

07.02.2013, 08:47

Mihaela63 Cu abstract am început Încă nu am un stil bine definit Încerc orice varianta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrav la cuptor