Iata o delicioasa Reteta de pastrav la cuptor cu vin si usturoi.Un pranz absolut delicios, pregatit dupa o reteta simpla, pentru care ai nevoie de pastrav, vin, usturoi, rozmarin etc
Ingrediente Reteta de pastrav la cuptor cu vin si usturoi
Preparare Reteta de pastrav la cuptor cu vin si usturoi
Curatam si spalam pestii, ii lasam sa se usuce un pic si ii condimentam cu sare, piper si boia. Punem pestii intr-o tava unsa cu ulei de masline. Adaugam frunzulite de rozmarin in interiorul pestilor si cate o bucata de usturoi zobit. Turnam un pahar cu vin, presaram de data aceasta peste pesti cateva frunze de rozmarin si mai adaugam cateva bucati de usturoi zobit.
Dam la cuptor pentru aproximativ 30-40 de minute.
Servim alaturi de bucatele de lamaie si decoram cu patrunjel proaspat.
Va doresc pofta buna.
Alte retete delicioase cu pastrav Pastrav la tigaie, Pastrav in sos de rosii cu vin alb