Pastrav la cuptor cu verdeturi

de katty in Pastrav, 3 Ian 2016 | 7399 vizualizari

 

Cred ca toata lumea a gatit peste pentru masa de revelion. Eu am ales pastravul, pentru ca este dintre pestii mei preferati.

 

INGREDIENTE

  • 2 pastravi
  • 4 linguri ulei
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 legatura marar
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper negru macinat
  • 300 gr smantana
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav la cuptor cu verdeturi:

Curatam pastravii ii spalam bine si ii stergem cu un servet uscat.Cu un cutit ascutit  facem  cate 3 taieturi adanci pe ambele parti si ii frecam  cu putina sare. Intr-un vas mixam patrunjelul, mararul, usturoiul, sare, piper si 2 linguri ulei. Pastram 2 linguri , iar restul il asezam intre taieturile facute si in burta pestelui. Punem pestii intr-o tava pe hartie de copt si ii stropim cu uleiul ramas. Dam tava la cuptor pana pestii se rumenesc. Amestecam   sosul de verdeturi oprit cu smantana.  Servim pestele cu smantana cu verdeturi si felii de lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav la cuptor cu verdeturi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte Black

- 400 lei
1399.99 lei
999.99 lei

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei

COMENTARII (13)

Gicuta 1

03.01.2016, 18:43

MotanLaOale 1

04.01.2016, 09:02

miki_a 1

04.01.2016, 11:58

Pestele meu preferat! Din asta chiar as manca 365 de zile la rand!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]