Pastrav la tigaie

de Dya Daniela Andrei in Pastrav, 8 Mai 2013 | 8704 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati de pastrav
  • sare si piper dupa gust
  • 3-4 catei de usturoi
  • 2 linguri cu faina de grau
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav la tigaie:

Pestele taiat in bucati potrivite, il condimentam dupa gust, il trecem prin faina si il punem la fript, impreuna cu usturoiul feliat, in tigaia incinsa. Nu este nevoie sa mai adaugati ulei pentru ca isi va lasa pestele din propria grasime.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

puteti folosi si alte condimente, insa veti pierde din savoarea pastravului

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]