Pastrav pane

de MotanLaOale in Pastrav, 1 Iun 2011 | 16187 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pastravi
  • 2 oua
  • faina
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav pane:

Pastravii se curata si se spala bine. Eu am taiat si capetele.

Se presara pe toate partile si in interior sare si piper si se lasa la frigider 30 minute sa intre sarea.

Se bat ouale bine intr-un castron oval (de lungimea pestilor).

Pastravul se da prin faina, prin ou, prin faina,prin ou si iar prin faina.

Se incinge uleiul si se prajesc pe ambele parti pana se rumenesc.

SE mananca cu lamaie sau usturoi si garnitura de cartofi natur.

Eu i-am mancat cu tzatzichi. A fost nemaipomenit de bun.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

ieri la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]